Compleet verzorgde schrijfcursus (week) in Frankrijk / lang schrijfweekend in Nederland

Wij zijn bezig met een nieuw schrijfcursus-aanbod in 2020! Binnenkort meer info over:

- Compleet verzorgde schrijfweek in Frankrijk

- Lang schrijfweekend in Nederland

De locatie voor de schrijfcursus in Frankrijk is gelegen op ca. 700 km rijden vanaf Utrecht. Meer info volgt snel. De locatie in Nederland wordt nog nader bepaald.

Indicatie prijs schrijfweek Frankrijk: ca. € 795,- per persoon (o.b.v. een tweepersoonskamer), inclusief schrijfworkshops, verblijf en volpension. 

Indicatie prijs lang schrijfweekend (vr t/m ma): ca. € 475,- per persoon (o.b.v. een tweepersoonskamer), inclusief schrijfworkshops, verblijf en volpension. 

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit nieuwe aanbod? Mail naar info@marlenvisser.nl

 

Meer info over de schrijfweek / het schrijfweekend:

 

Heb je altijd al een boek willen schrijven, maar vind je er de ruimte niet voor?

Tijdens de schrijfweek in Frankrijk of het schrijfweekend in Nederland, ver weg van verkeer en andere stoorzenders, vind je een plek waar je alle tijd en ruimte hebt om te schrijven. Beide locaties zijn gelegen in een prachtige omgeving, midden in de natuur.

 

Schrijfcursus

Of je nu een roman, een thriller of je levensverhaal wilt schrijven, als je er echt werk van wilt maken is deze schrijfvakantie de manier om serieus met je schrijfproces aan de slag te gaan en bewust te investeren in ‘eigen tijd’. Met in de ochtend toegankelijke workshops door schrijfcoach/auteur Marlen Visser en de rest van de dag een zee van tijd om te schrijven. Een week waarin je leert van een ervaren docent en elkaar als deelnemers inspireert en stimuleert. De schrijfworkshops zijn van 9.30-12.00 uur. Na de lunch kies je een plek voor jezelf en kun je dat wat je hebt geleerd meteen toepassen. Omdat je je niet druk hoeft te maken over het eten en lekker wordt verzorgd, heb je alle tijd om je over te geven aan het schrijfproces.

 

Data schrijfweek en schrijfweekend:

- Informatie volgt binnenkort

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 9 deelnemers

 

Compleet verzorgd betekent:

Schrijftijd

Elke ochtend een inspirerende schrijfworkshop* door auteur/schrijfcoach Marlen Visser (o.a. bekend van de voor de Schaduwprijs genomineerde thriller Stem!).

 

* Onderwerpen schrijfworkshops zijn onder andere:

-          Starten met schrijven / hoe vind je tijd om te schrijven?

-          Structuur / plot / perspectief

-          Overtuigende personages

-          Stijl

-          Hoe vind je een uitgever / hoe zet je je boek in de markt?

-          Autobiografie / levensverhaal schrijven 

 

Volpension

-          7 overnachtingen (scrhrijfweek) / 3 overnachtingen (schrijfweekend) 

-          Dagelijks ontbijt en lunch 

-          Onbeperkt koffie, thee en water tussendoor

-          Wijn en fris tijdens het diner

 

Terugkomdag

Elk jaar organiseert Marlen een 'Terugkomdag', waarvoor alle voormalige deelnemers van de schrijfweken en -weekenden worden uitgenodigd. Het programma is zo samengesteld dat cursisten van verschillende schrijfweken en -weekenden elkaar treffen en van en met leren. Zo ontstaan mooie kruisbestuivingen en nieuwe contacten.

Verhalenbundel

In 2019 is voor het eerst een verhalenbundel samengesteld met verhalen van voormalige deelnemers van de schrijfweken. De bundel werd gepresenteerd tijdens de Terugkomdag en was daarna voor iedereen te koop.

Zo zijn onze schrijfvakanties geen losstaande weken, maar de start van een mooi en nuttig schrijfnetwerk voor iedereen die hieraan deelneemt.