Intervisiepakket

Ben je al wat verder met schrijven, bijvoorbeeld omdat je een schrijfcursus hebt gevolgd? Of loop je wel eens vast en heb je behoefte om te sparren met andere schrijvers? 

Dan is het intervisiepakket iets voor jou. Gedurende een half jaar hebben we elke maand een intervisie-sessie (online). Gewoon vanuit huis klankborden met andere schrijvers over je boek in wording en je laten inspireren en motiveren door elkaars ervaringen. Ik begeleid de sessies, geef tips en adviezen en zorg elke maand voor een thema, aan de hand waarvan we met elkaar in gesprek gaan. Je kunt zelf uiteraard ook specifieke vragen of thema's inbrengen. 

Het intervisiepakket bestaat uit 6 maandelijkse intervisiesessie van 1 tot 1,5 uur (looptijd een half jaar). Startdatum: dinsdagavond 18 januari 2022. Overige data in overleg.

Kosten all-in pakket: 125 euro (excl. BTW)

Meld je hier direct aan. Voor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

 

Individuele schrijfcoaching (all-in pakket)

Heb je een start gemaakt met het schrijven van je boek of ben je al een eind op weg en heb je specifieke vragen? Worstel je bijvoorbeeld met de opbouw van je verhaal of wil je weten hoe je je personages krachtiger neerzet? Of wellicht vraag je je af hoe je jouw boek onder de aandacht kunt brengen bij een uitgever?

Dan is individuele schrijfcoaching iets voor jou. Je kunt elke specifieke vraag stellen en ik geef tips en adviezen die je helpen om je verhaal naar een hoger niveau te tillen en je kansen bij een uitgever te vergroten. Ik lees delen van jouw manuscript, waarbij ik aantekeningen in de tekst maak en daarnaast een leesverslag oplever met mijn analyse.

NB: enige kennis van de basistechnieken van creatief schrijven is voor individuele coaching een pre.

Hoe ziet het individuele coachingspakket eruit?

Individuele schrijfcoaching vindt plaats via 1-op-1 (online of offline) sessies. Het is maatwerk. Samen zoomen we in op die onderdelen in jouw verhaal die nog aandacht behoeven. Het pakket is als volgt opgebouwd:

- 2x een (gedeeltelijke) manuscriptanalyse van 10.000 woorden (of 1x een manuscriptanalyse van 20.000 woorden), inclusief aantekeningen/tips in de tekst en een leesverslag.

- 4x een individueel coachingsgesprek van 1 uur, mede aan de hand van de manuscriptanalyse.

Kosten all-in pakket: 540 euro (excl. BTW)

Meld je hier direct aan. Voor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Individuele schrijfcoaching (per uur)

Individuele schrijfcoaching vindt plaats via 1-op-1 (online of offline) sessies. Het is maatwerk. Samen zoomen we in op die onderdelen in jouw verhaal die nog aandacht behoeven. Of we praten over de kansen en mogelijkheden om een uitgever te vinden.

Loop je middenin je verhaal vast? Of heb je juist een kickstart nodig om jezelf over de schrijfdrempel te trekken? Misschien ben je al klaar met je boek en wil je weten of jouw manuscript uitgeefwaardig is.

Meer weten? Neem contact met me op via 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Voor schrijfcoaching reken ik 60 euro per uur (excl. BTW).